YALOVA / TERMAL - Termal Ortaokulu

Nis

TERMAL ORTAOKULU KONFERANS SALONUNDA İDARECİ,ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİN KATILIMLARIYLA BÖBREKLERİMİ SEVİYORUM SAĞLIKLI YAŞIYORUM SEMİNERİ VERİLDİ.

Nis

OKULUMUZDA YERİNDE VE YETERİNCE TEKNOLOJİ KULLANIMI SEMİNERİ YAPILDI.

Nis

GELECEĞİN DENİZCİLERİ SEMİNERİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİN KATILIMIYLA  TERMAL ORTAOKULU KONFERANS SALONUNDA YAPILDI.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ TERMAL İLÇE KAYMAKAMI,TERMAL BELEDİYE BAŞKANI,TERMAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ VE TERMAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ,TERMAL ORTAOKULU İDARECİ,ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİN KATILIMLARIYLA TERMAL ORTAOKULU KONFERANS SALONUNDA KUTLANDI.

Ock

OKULUMUZDA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN TECRÜBE PAYLAŞIM SAATİNDE GENEL TRAFİK KURALLARI EĞİTİMİ VERİLDİ.

Ock

OKULUMUZDA YETENEK PAYLAŞIMI SAATİNDE ÖĞRENCİLERİMİZE İTFAİYE PERSONELİ TARAFINDAN SEMİNER VERİLDİ.

Ock

TERMAL ORTAOKULU VE TERMAL İMAMHATİP ORTAOKULU SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI 17 OCAK TARİHİNDE İDARE,ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİN KATILIMIYLA KONFERANS SALONUNDA YAPILDI.

Ock

Termal Ortaokulu 7A sınıfından öğrencimiz Eymen Ersel İnan Tekvando Turnuvasında il 3.sü oldu.

Ock

Termal Ortaokulu  öğrencilerimize  tabiat eiğitimi verildi.

Ara

DİLİMİZ ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA EN İYİ CÜMLE AFİŞ YARIŞMASINDA TERMAL ORTAOKUL 8A SINIFI ÖĞRENCİSİ ELA AYAS İLÇEDE 1. OLMUŞTUR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLER TEBRİK EDERİZ.

Ara

Okulumuzda Yalova Rehberlik Merkezi tarafından Akran Zorbalığı Semineri verilmiştir.

Ara

TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ kapsamında ''Makinelerin Yolculuğu '' söyleşisi Termal Ortaokulu Konferans Salonu'nda  Yalova Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Sevim tarfından Termal İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özel,Termal İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aşık Cemal Arvas ,Termal  Ortaokulu idareci,öğretmen ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Ara

3 Aralık Engelliler Haftası Nedeniyle Okulumuz 7. Sınıf Özel Eğitim öğrencisi ile Öğretmenleri Sibel Gürcü ve Fatma Demirtaş ile birlikte okulumuzda tüm sınıflarda farkındalık etkinliği yaptılar.

Kas

Okulumuzda öğrencilerimizin ve tüm personelimizin katılımı ile sivil savunma tatbikatı gerçekleşti.

Kas

2021-2022 eğitim-öğertim yılı okul aile birliği genel kurulu ve veli toplantısı yapıldı.

Okul aile birliği yönetim kurulu seçimi yapıldı.

Okul aile birliği başkanlığına Süheyla YAVUZ seçildi.